مقامات نظامی اسرائیل پنجشنبه ۲۲ آذر گفتند که پس از تضعیف گروههای نیابتی جمهوری اسلامی در خاورمیانه و سقوط رژیم بشار اسد در سوریه، فرصتی برای حمله به تاسیسات هستهای ایران بهوجود آمده است.
همزمان با اعتراض مقامات جمهوری اسلامی به حملات اسرائیل به سوریه و نقش این کشور در سقوط بشار اسد، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل تاکید کرد این کشور به در هم شکستن «شاخههای تروریستی محور شرارت به رهبری ایران» ادامه خواهد داد.
سایت اینترسپت اطلاعاتی را درباره آصف ویلیام رحمان، متهم به افشای اسناد برنامههای اسرائیل برای حمله به جمهوری اسلامی، منتشر کرد که بر اساس آن، او وبسایتهایی را در زمینه کودکان کار طراحی کرده و پدرش نیز از حامیان فلسطین بوده است.
سرویس امنیت داخلی (شینبت) و پلیس اسرائیل از بازداشت یک پدر و پسر در روستای مسعده در جولان به اتهام جاسوسی برای نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر دادند.
گیدون سعار، وزیر امور خارجه اسرائیل، پنجشنبه ۱۵ آذر دستیابی احتمالی جمهوری اسلامی به سلاح هستهای را «وحشتناک» خواند و گفت این احتمالا آخرین فرصت جامعه جهانی برای جلوگیری از وقوع چنین رویدادی است.
نعیم قاسم، دبیرکل حزبالله لبنان، از اختصاص ۱۲ تا ۱۴ هزار دلار به هر خانوار لبنانی از سوی جمهوری اسلامی خبر داد. قاسم همچنین حرکت نیروهای مخالف بشار اسد را بخشی از طرح خاورمیانه جدید اسرائیل ارزیابی و تاکید کرد حزبالله در کنار بشار اسد خواهد ایستاد.
بنا بر اعلام رییس ستاد دفاع بریتانیا، اسرائیل در آخرین حمله خود به ایران در اواخر ماه اکتبر، قدرت جنگندههای رادارگریز اف-۳۵ را به نمایش گذاشت و تقریبا تمام سیستم پدافند هوایی جمهوری اسلامی را نابود کرد.
مرکز مطالعاتی آلما در اسرائیل در گزارشی نوشت جمهوری اسلامی افراد وزارت اطلاعات و سپاه قدس را در قالب نیروهای هلال احمر به لبنان فرستاده است تا وضعیت گروه حزبالله را ارزیابی کنند.
خبرگزاری رویترز، چهارشنبه ۱۴ آذر در گزارشی اختصاصی به نقل از چهار منبع نوشت که حزبالله لبنان به طور قابل توجهی از نظر نظامی از سوی اسرائیل تضعیف شده، اما احتمالا میکوشد تا ذخایر و نیروهای خود را بازسازی کند و تهدیدی بلندمدت برای ایالات متحده و متحدان منطقهای این کشور باشد.
شینبت، سازمان امنیت داخلی اسرائیل، دوشنبه ۱۲ آذر اعلام کرد که تلاش هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی برای انجام ۲۰۰ عملیات فیشینگ علیه مقامات ارشد اسرائیلی را شناسایی کرده است.
نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل گزارشهای رسانهای درباره تلاش جمهوری اسلامی برای ساخت سلاح شیمیایی بر پایه فنتانیل برای نیروهای نیابتی خود را تکذیب کرد و آن را «جنگ روانی» اسرائیل خواند.
دیوید آلبرایت، بازرس تسلیحاتی پیشین سازمان ملل، به ایراناینترنشنال گفت که حکومت ایران از نظر فنی، توانایی ساخت بمب اتمی را دارد و بنبست دیپلماتیک در ارتباط با برنامه هستهای جمهوری اسلامی، میتواند به تشدید تنشها میان تهران و اسرائیل و افزایش اقدامهای نظامی منجر شود.
به گفته یک مقام ارشد دفاعی ایالات متحده، حمله هوایی اخیر اسرائیل در سوریه باعث کشته شدن علی موسى دقدوق، فرمانده ارشد حزبالله شد که در طراحی یکی از پیچیدهترین حملات علیه نیروهای آمریکایی در طول جنگ عراق مشارکت داشت.